De Eilanden-reeks

De Eilanden-reeks

De zestienjarige Stef ontwaakt op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is. Hij ontdekt een groep jongeren die niets kennen van de gewone wereld. De nieuwkomer wil kost wat kost naar huis, maar dat is buiten hen gerekend. Hoe meer de tiener probeert te vluchten, des te gevaarlijker het leven op het Eiland wordt. Al snel ontstaat een strijd op leven en dood.

Dan beginnen ook de andere Eilandbewoners eindelijk te beseffen dat het Eiland vele geheimen bewaart en dat hun veilige bestaan helemaal niet is wat het lijkt te zijn.

De reeks van vier boeken volgt Stef terwijl hij de vele raadsels van Het Eiland probeert op te lossen.

Het Eiland De Geest - deel 2 van de Eilanden-serie De Wolf cover De Ziel

Wat lezers zeggen over ‘Het Eiland’ (Goodreads reviews)

“Het eiland is een spannend young adult-fantasyverhaal. Hou je van Lost en The Maze Runner, dan vind je Het eiland ook zeker heel goed. Het taalgebruik past bij de doelgroep en er zitten genoeg verrassingselementen in het verhaal. Dit is het eerste deel van De eilanden-serie. Een echte mustread.”

“Echt een super leuk boek! Spannend, ontroerend en gaaf onderwerp. Het boek maakt even het verschil tussen andere verhalen die afspelen op een eiland. Erg origineel dus!”

“Dit boek kan je niet wegleggen, een fantastisch verhaal met steeds nieuwe verassingen.”

“Het Eiland is een aanrader die iedere YA liefhebber of een liefhebber van een goed boek. S.J. Paul heeft onze zuiderburen al laten genieten van de Eilanden serie.”

Lees gratis previews per boek door op de cover te klikken. Let op, de previews van delen 2, 3 en 4 bevatten spoilers voor het eerste deel!

Bestel nu je gesigneerd exemplaar via deze site!  Speciale promo voor de volledige, gesigneerde is enkel te verkrijgen via deze site.

Ook te bestellen via elke (onafhankelijke) boekhandel in Vlaanderen en Nederland, via elke lokale boekhandel winkel, www.standaardboekhandel.be, Bol.com of www.deleeswinkel.be.