Leesfragment De Ziel

De Ziel

Te bestellen in alle boekhandels, met volgend ISBN-nummer: 9789460792809

uitgeverij: Het Punt

auteur: S.J. Paul

Verkrijgbaar vanaf 20 juni 2016

De Ziel

In dit allerlaatste deel van Het Eiland, wordt de ultieme strijd geleverd.

Wat als het Eiland een ultieme prijs eist? Wat als je je ziel voorgoed dreigt te verliezen om zo je familie te redden? Wat als je plots jezelf niet meer bent? Wat als alles waar je voor vocht, dreigt verwoest te worden?

Stef is door de hel gegaan en weer terug, en dat laat zijn sporen na. Geholpen door een nieuwe, onverwachte vriend, groeit de hoop om toch nog te kunnen ontsnappen aan de macht van het Eiland. Maar de Ziel van het Eiland heeft nog steeds zijn zinnen op Stef gezet en wil hem kost wat kost voorgoed aan zich binden. Daarvoor heeft de vijand het ultieme middel ingezet: Zijn familie en vrienden.

Terwijl Stef afzakt in de duisternis, kijken zijn redders hulpeloos toe. Om hem nog te kunnen redden, moeten ze samen strijden tegen de machtige Ziel. Maar kan die wel voorgoed vernietigd worden?

In het laatste deel van de Eilanden-serie, worden messen geslepen en allianties gevormd. Niemand is veilig, niets is wat het lijkt. Om zijn familie en vrienden te redden, moet Stef het ultieme gevecht aangaan met het Eiland, de Ziel en zichzelf.

Lees alvast een preview hier van De Ziel. Opgelet! Deze bevat spoilers die verwijzen naar de vorige boeken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *