Moordspel

 

Moordspel, een spannend psychologisch spel tussen twee getormenteerde zielen

16425735_10211840235790554_6885628936088109567_n

Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft?

Dieter Santens heeft er genoeg van. De verminkte kluizenaar wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan samen met haar uit het leven te stappen.

Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen. Na de moord op zijn jeugdvriendin Mara, acht jaar geleden, is hij er nooit meer in geslaagd zijn leven weer volledig op te pikken.

Wanneer de paden van de twee mannen elkaar toevallig kruisen, verandert alles. In een ultieme poging om Isabels leven te redden en zich zo te verzoenen met zijn verleden, gaat Ben in op Dieters aanbod om een moorddadig spel te spelen, met Isabels leven als inzet.

Kan Ben Dieters moorddadige trip nog stoppen? En wat is het ultieme geheim waar beide mannen onder gebukt gaan?

Beide mannen ontdekken dat je, om je vijand te verslaan, in de eerste plaats in staat moet zijn om je eigen demonen onder ogen te zien. Zelfs als je niets meer te verliezen hebt…

 

Wat lezers zeggen over Moordspel:

‘Moordspel is een vlot geschreven boek,… geen saai en stereotiep thrillerverhaal met de ontdekking van een misdrijf, de speurtocht naar de dader en tenslotte de ontknoping waarbij de dader gestraft wordt. In het echte leven gebeuren misdaden ook niet altijd volgens een standaard patroon.”

“Zeer sterk, bijzonder boek. Het werd me aangeraden door een dame van de boekhandel die het ook gelezen had. Moordspel is een psychologische thriller met een lichte paranormale toets die je doet afvragen of het nu wel of niet paranormaal was, of meer een instinct dat het hoofdpersonage volgde.”

“In één ruk uitgelezen. Verfrissend, helemaal anders dan de doorsnee thrillers waarin een moordplot uitvoerig wordt besproken. Leuke, vlotte schrijfstijl. Ik blijf de auteur zeker volgen.”

Azerty is verkrijgbaar via volgende verkoopkanalen: Gesigneerd via deze siteBol.comStandaard BoekhandelDe Leeswinkel of via je lokale boekhandel (op bestelling)